Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda büyüklük bile özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yaraşır bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna tuzakınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet karınin yeğleme edilir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı saf otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları tekdüze olarak örgülmalıdır. Kapının kızıllık çalışmasını temin etmek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına elverişli mürtefi birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yaklaşık 20 senevi tecrübemizle ve her biri konusunda mütehassıs olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz altın iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içinde kâin insanların ve gayrı hararetliların yangın veya herhangi bir müstacel durum esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, örgülması ıztırari, binaların vazgeçilemez unsurları beyninde mevzi almaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür bapların en mehabetli yararı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına Yangın çıkış kapısı istanbul dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Z tipi yangın merdiveni ismini binalış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Report this wiki page